таг: Мутираниот

Мутираната корона е 70 отсто поопасна, а сега ги напаѓа и...

0
Мутираниот сој на короната е 70 отсто поопасен и позаразен, многу повеќе ги напаѓа децата од досегашната корона, на која најмладите беа и...