таг: „Мислам

Јовановиќ: Граѓаните се свесни дека Русија е дехуманизирачка, авторитарна и тиранска...

0
„Мислам дека нашите граѓани се свесни дека Русија е дехуманизирачка, авторитарна и тиранска земја. Јас сум во тоа длабоко убеден дека граѓаните се...

Хил: Имаме суштински проблем со премиерот на Косово

0
Мислам дека имаме суштински проблеми со премиерот на Косово, Албин Курти и прашање...

Петличковски: Сега сме во безбедна зона, но треба да се подготвиме...

0
Мислам дека сега сме во многу безбедна зона и дека тука ќе останеме барем неколку месеци. Сепак, мора да бидеме внимателни и да...

Што знаеме за ламбда-сојот? Научниците велат дека вирусот е во предност...

0
„Мислам дека секој пат кога ќе се идентификува нова варијанта со способност брзо да се шири кај населението, треба да бидете загрижени,...