таг: Мирчеа

САД и Европа на потег – потребна е поголема воена помош...

0
Заменик-генералниот секретар на НАТО Мирчеа Џоана на состанокот на Воениот комитет во седиштето на НАТО во Брисел ја потврди поддршката на НАТО за...

НАТО: Не гледаме воена закана за Финска и Шведска од Русија

0
Заменик-генералниот секретар на НАТО, Мирчеа Јоана, денеска изјави дека не гледа непосредна воена закана за...