таг: Кох“

Најрелевантниот европски институт тврди: Вакцинираните не можат да пренесат корона

0
Германскиот епидемиолошки институт „Роберт Кох“ објави дека луѓето вакцинирани против корона вирусот немаат никаков ризик од пренесување на заразата, по што германскиот министер...