таг: коронавирус

Новиот вид на коронавирус ја загрижи СЗО: Факт е дека има...

0
Новиот вид на коронавирус, што се појави на југоистокот од Англија, е пронајден и во Данска, Холандија и Австралија, информира денеска техничкиот...

Новата варијанта на Ковид-19 побрзо се шири, се испитува стапката на...

0
Новата варијанта на коронавирус идентификувана во Велика Британија може побрзо да се шири и во моментов се испитува дали предизвикува поголема стапка на...