таг: Кичево

Одбојкарскиот клуб „Ускана“ во иднина ќе регрутира првотимки од основните училишта...

0
Управата на Одбојкарскиот клуб „Ускана“ од Кичево прави напори во повеќе основни училишта од општината да...

Повторно не се диши: Кичево, Лисиче, Велес и Кавадарци најзагадени

0
Кичево, Лисиче, Велес 2 и Кавадраци вечерва се на врвот на најзагадените. Во овие места воздухот е високо загаден, покажуваат податоците...