таг: интернетот

Луѓето кои добро се справуваат со стресот ги прават овие работи...

0
реклама ЗА ПОВЕЌЕТО луѓе, интернетот е една од најважните работи потребни за секојдневно функционирање, било...

Во Судан има речиси целосен прекин на интернетот

0
Во Судан има „практично целосен“ прекин на интернетот, соопшти организацијата која го следи...

Жена положи возачки испит по 960-ти пат

0
реклама Интернетот повторно ја откри г-ѓа Ча Са-Сун, која не се откажала додека не...

Ова се најчестите лозинки во светот – aко вашата е наведена,...

0
реклама Со доаѓањето на интернетот и социјалните мрежи, принудени сме да запомниме (или барем...

Ова се најпопуларните веб-страници од 1993 година до денес

0
Од настанувањето на интернетот, страниците добиваат значење и стануваат популарни меѓу корисниците. Во видеото објавено на Твитер е забележано кои веб-страници добиле најмногу...

Интернетот и мобилните телефони во прекин за време на протестите во...

0
Услугите на мобилните оператори и интернетот во Русија денеска биле во прекин, јави веб-страницата dovndetector.ru во моментот кога полицијата ги сузбиваше забранетите демонстрации...

Не верувајте во сѐ што ќе прочитате на интернет: Разоткриени најлудите...

0
Благодарение на интернетот и брзото ширење на информациите, постојано наидувате на необични, некогаш застрашувачки приказни поврзани со омилените видови храна и пијалаци....