таг: Интервентниот

Интервентниот план ќе се спроведе до крај затоа што секоја инвестиција...

0
Интервентниот план ќе се спроведе до последен момент затоа што секоја инвестиција значи подобар живот. Ќе обезбедиме онолку пари колку што е потребно...