таг: Ивковиќ

Мира Марковиќ и Зоран Ѓинѓиќ за да се видат се прекачувале...

0
Бранислав Ивковиќ, човекот што беше до Милошевиќ до последните моменти за време на апсењето тврди дека Зоран Ѓингиќ и сопругата на Слобо, Мира...