таг: засукаа

Зошто вакцината против ковид 19 се инјектира во мускулот на надлактицата?

0
Милиони луѓе ги засукаа ракавите во последните неколку месеци за да ја примат вакцината „ковид-19“, но зошто не ги „засукаа“ нозете од панталоните...