таг: запроси

Го испушти свршеничкиот прстен во езеро, па доби 3,5 милиони прегледи...

0
Британец реши да ја запроси својата девојка покрај езеро, но при судбоносниот чин, свршеничкиот прстен му падна во водата, додека пријателите сѐ тоа...