fbpx

таг: Заедничката

Ангел Димитров: Колегите не се подготвени да прифатат заедничка историја

0
Шефот на бугарскиот дел на Заедничката историска комисија со Северна Македонија Ангел Димитров  изјави дека...

Група научници бараат нова истрага за потеклото на коронавирусот

0
Заедничката студија на Кина и Светската здравствена организација за коронавирусот не дала веродостојни одговори за тоа како започнала пандемијата и потребни се поригорозни...

Заеднички извештај на СЗО-Кина: Животните најверојатни „виновници“ за ширењето на Ковид...

0
Заедничката студија на Светската здравствена организација (СЗО) и Кина за потеклото на ковид-19 наведува дека пренесувањето на вирусот од лилјаци на луѓе преку...