fbpx

таг: Заводот

Стотина бубрежно болни пациенти на Струшка дијализа прележале Ковид-19, a 16...

0
Стотина пациенти на Заводот за нефрологија во Струга со бубрежни заболувања биле заразени со коронавирус од почетокот на пандемијата, а 16 од нив...