таг: забранува

Руските пратеници усвоија закон против трансродовите лица

0
Руските парламентарци усвоија закон со кој се забранува промена на полот...

Чешка ги затвора границите за руските туристи

0
Чешка од денеска им забранува влез во земјата на руски државјани со важечка шенген виза...

Парламентот пресече, во Франција веќе нема да се игра фудбал на...

0
Францускиот парламент донесе закон со кој се забранува одржување на професионални фудбалски антпревари во Франција на 5 мај. Таквата одлука е донесена со...