fbpx

таг: Жетвата

Жетвата на пченицата на половина, откупната цена не ги покрива трошоците

0
Жетвата на пченицата скоро на половина, а откупната цена сè уште не е дефинирана. Земјоделците велат дека оваа жетва ќе биде катастрофална. За...