таг: ервејз”

Гувернерот на Њујорк: Со „Бритиш ервејз“ до аеродромот „Џон Ф. Кенеди“...

0
„Бритиш ервејз” се согласи да дозволи само патниците со негативен тест за новиот коронавирус да користат летови до меѓународниот аеродром „Џон...