таг: ентитет

Откритие што менува сè: Научници создале синтетички човечки ембриони без сперма...

0
Научниците развиле ентитет кој многу наликува на раниот човечки ембрион, без употреба на сперма, јајце клетки или утроби. Тимот на Институтот Вајцман вели...

Додик за „црната листа“: САД не ги бираат функционерите на Република...

0
Претседателот на Република Српска, ентитет во рамките на Федерацијата Босна и Херцеговина, на...