таг: Експертскиот

Германија не ја препорачува вакцината на АстраЗенека кај лица постари од...

0
Експертскиот панел на германската влада за вакцинацијата препорача вакцината на АстраЗенека против коронавирусот, на почетокот, да им се дава само на лица на...