таг: егзекутирани

Украинското обвинителство истражува егзекуции на 54 украински заробеници од страна на...

0
Најмалку 54 украински воени заробеници (ПОВ) се егзекутирани од руски војници, изјави на 9 април шефот на Одделот за воени злосторства при Генералното...