таг: евидентниот

Џонсон: Не знаеме колку е цврста одбраната од новиот бран

0
И покрај евидентниот успех во вакцинацијата Велика Британија се уште не знае колку ќе биде силна нејзината одбрана од следните бранови на коронавирусот,...