таг: Државитечленки

ЕУ разгледува нови санкиции – не се исклучува и нафтено ембарго...

0
Владите на државите-членки на ЕУ ќе ја разгледаат можноста за воведување ембарго на нафта кон...

ОН усвоија буџет за 2021 година од 3,23 милијарди долари

0
Државите-членки на ОН усвоија буџет во износ од 3,231 милијарди долари за 2021 година. Комитетот на Генералното собрание на...