таг: Драматични

Мартовските празнувања и отворија врата на короната во Битола

0
Драматични стануваат состојбите во Битола со секојдневно регистрирање по педесеттина позитивни на Ковид- 19. Според епидемиолозите, една од причините се мартовските празнувања за...