таг: Дорија

ФОТО | Животот ѝ бил пекол: Дорија спасот го нашла во...

0
Учителката по јога, Дорија Гани, од југозападен Лондон, се занимава со гола јога веќе 12 години, а нејзиниот пат до ослободувањето и...