таг: домаќинства

Околу 3.500 домаќинства во дел од Атина веќе четврти ден се...

0
Околу 3.500 домаќинства од седум населби во северното предградие на областа Атика, поширокиот регион на Атина, сѐ уште се без електрична енергија поради...

Сè поголем број домаќинства немаат пари да си ги платат сметките...

0
Се зголемува бројот на домаќинства кој ќе влезат во категоријата ранливи потрошувачи. Овој предлог на Регулаторната комисија за енергетика...