таг: додавајќи

Прекината евакуацијата од Мариупол

0
Евакуацијата е невозможна поради континуираното гранатирање, изјави заменик-градоначалникот на Мариупол, додавајќи дека е одлучено да се прекине евакуацијата бидејќи не е...