таг: дневна

Не ја чекајте зимата: Oвие две важни работи треба да ги...

0
Со честите врнежи, помалку дневна светлина и малите недостатоци на автомобилот може сериозно да ја загрозат безбедноста. Во летните месеци возачите обично...

По 14 дена под земја, спасени 11 рудари од рудник во...

0
Кинеските спасувачи извадија 11 рудари по 14 – дневна блокада. Како резултат на експлозија на 10 јануари...