таг: Градската

ГОБ „8 Септември“ доби нов апарат за оперирање на тумори на...

0
Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје доби нова медицинска опрема, која се презентира денеска. Станува збор за апарат – систем за навигација...

Нова опрема во ГОБ „8 Септември“

0
Во Градската општа болница „8 Септември“ во Скопје набавени се два софистицирани апарати за радиолошки и интервентни процедури. Покрај тоа болницата се...

Пекинг сака да го избегне шангајското сценарио- затворени метро и автобуски...

0
Пекинг затвори 40 станици на метрото или десет отсто од градската подземна сообраќајна мрежа, како...

Во ГОБ „8 Септември“ годинава извршени 36.000 прегледи на пациенти со...

0
Во Градската општа болница „8 Септември“ веќе две години деноноќно се лекуваат пациенти со Ковид-19. Ова беше повод за денешната посета на министерот...

42-годишната докторка од Куманово која почина од ковид била донесена со...

0
Во Градската болница „ 8 Септември“ вчера почина 42-годишна докторка од Кумановската болница од Ковид 19, која дошла со многу тешка клиничка слика,...