таг: Гинекологот

Специјална диета за хормонална рамнотежа: Совладајте ги килограмите од хормони

0
Гинекологот Сара Готфри работи на Универзитетот Харвард, а нејзината специјалност се хормоналните промени во телото. Ако не можете да изгубите тежина, послушајте го...