таг: Гастроинтестиналните

Паметна лепенка открива постоперативни компликации

0
Гастроинтестиналните операции носат со себе ризик од протекување течност, потенцијално по живот опасна компликација, а моментално не постои никаков добар начин за откривање...

Паметна лепенка открива постоперативни компликации

0
Гастроинтестиналните операции носат со себе ризик од протекување течност, потенцијално по живот опасна компликација, а моментално не постои никаков добар начин за откривање...