таг: Владината

Италија ја укина обврската за носење маски на отворено

0
Во Италија стапува во сила владината одлука за укинување на задолжителното носење заштитни маски на...

Без потребната помош угостителите би можело да ги затворат бизнисите

0
Владината одлука за затворање на угостелските објекти требаше да биде објавена заедно со мерки за помош на овој сектор. Угостителите се согласни дека...