таг: верување

АЛКОХОЛ И ФИТНЕС: Како чашка повеќе може да влијае на нашата...

0
И покрај вообичаеното верување дека луѓето кои вежбаат многу живеат поздраво генерално: тие не пушат, не се хранат поздраво, пијат помалку алкохол, новото...

Вирусот брзо мутира, нема да се постигне колективен имунитет, тврдат светски...

0
Меѓу научниците постои растечко верување дека имунитетот на стадото кога станува збор за коронавирус нема да се постигне во блиска иднина, бидејќи вирусот...