таг: Болката

Пет вежби за ублажување на болката во рамото

0
Болката во рамото често е резултат на напнатост, стрес, но и неправилно држење на телото. За среќа, можеме да го олесниме со вежбање....

Кога болката е сигнал за тревога: 11 можни причини зошто ве...

0
Болката може да се појави во различни фази од животот на жената. Се проценува дека околу 70 отсто жени страдаат од ова...