Дали можете да го забележите натрапникот?

Смешно видео од стадо овци како трчаат низ кадарот стана вирално на Инстаграм.

Сосема различно животно се скри меѓу волнените чуда, а глетката го воодушеви фармерот, кој веднаш го фати на камера.

Со оглед на нивната слична големина и боја на крзното, златниот ретривер на фармерот добро се измешал со овците.

Толку многу што е дури и тешко да се види.