таг: забележите

Појадок за здрав црн дроб: Многу е лесен, а ќе му...

0
Најдобро ќе забележите дека црниот дроб не работи како што треба ако чувствувате хроничен замор, ако здравјето ви е лошо, ако често имате...

Ако детето носи ист број на облека подолго од една година,...

0
Ако забележите дека детето носи ист број на облека подолго од една година, пониско е од неговите врсници, децата на помала возраст од...

Дали имате тенка и кршлива коса? Можеби вашата исхрана е ниска...

0
ДОКОЛКУ забележите дека косата сè повеќе ви опаѓа и сакате да ја пронајдете причината за проблемот, експертите предлагаат прво да ја анализирате вашата...

Еден фармер снимил животно кое совршено се споило со стадо овци

0
Дали можете да го забележите натрапникот? Смешно видео од стадо овци како трчаат низ кадарот стана вирално на Инстаграм. Сосема...