AКО БАРЕМ МАЛКУ ГО САКАШ ФК ВАРДАР, ПОТПИШИ СЕ – ДА ВИДАТ ДЕКА НЕ ИМА МНОГУ !!

AКО БАРЕМ МАЛКУ ГО САКАШ ФК ВАРДАР, ПОТПИШИ СЕ – ДА ВИДАТ ДЕКА НЕ ИМА МНОГУ !!

Posted by Иницијатива За Спас На РК Вардар on Tuesday, December 15, 2020