Жените родени во овие три хороскопски знаци имаат внатрешен мир и висока емоционална интелигенција, што ги прави невозможни дури и за најмала манипулација.

БИК

Жените Бикови се познати по тоа што секогаш делат издржани совети. Тие сакаат зрели и одговорни мажи кои нема ни да помислат да си поиграат со нив и нивните чувства.

ОВЕН

Жените родени во знакот Овен уште од најмлада возраст се самостојни, полни со самодоверба, стабилни и умеат да препознаат глумење уште по првата реченица. Сакаат партнер кој има слични амбиции како нив.

ДЕВИЦА

Тие се љубителки на мирот и складноста и не дозволуваат никој да им го наруши тоа. Мразат матни работи, па затоа не се ни обидувајте да ги манипулирате. Сакаат мажи кои се полни со разбирање.