Инцидент во автобус на ЈСП: Не сакале да стават маска, упатуваат смртни закани до патниците

177
0

Две лица предизвикале инцидент во автобус на ЈСП откако биле предупредени да ги почитуваат здравствените протоколи и да стават маски, пишува express.mk

Како одговор на тоа насилниците порачуваат дека тие се верници, а другите неверници, дека патниците не знаат со кого си имаат работа, ќе сечат глави и ќе ги стават во киселина.

Видеото е објавено на Твитер, а според изворот кој го објавил видеото на крајот го нападнале девојчето кое го снимило видеото.