таг: Жосеп

Борел ги покани израелскиот и палестинскиот министер за надворешни работи на...

0
Високиот претставник на ЕУ за надворешна политика и безбедност, Жосеп Борел, го покани...

Борел: ЕУ е целосно енергетски независна од Русија

0
Високиот претставник на ЕУ за надворешна политика и безбедност, Жосеп Борел, во интервју објавено денеска...