таг: Женско

На мајката шимпанза и го донесоа бебето за прв пат –...

0
Женско шимпанзо Махале неодамна роди младенче во зоолошката градина во округот Седџвик во Канзас, САД, а реакцијата што ја имаше кога го виде...