fbpx

таг: „Жан

Вработените на Клиничката болница „Жан Митрев“ донираа крв за Институтот за...

0
Вработените на Клиничката болница „Жан Митрев“, предводени од д-р Митрев заедно со медицинскиот и немедицинскиот персонал доброволно даруваа крв и испратија порака за...

Клиника „Жан Митрев“: Ниту денар не е земено повеќе од пациентите...

0
Клиника „Жан Митрев“ ниту денар нема земено повеќе од пациентите за време на пандемијата, дури ниту поради погрешна финансиска пресметка. И Управата за...