таг: запалија

Ирански дипломати запалиле документи неколку часа пред да ја напуштат Албанија

0
Иранските дипломати запалија документи рано денеска пред да ја напуштат земјата, откако Албанија ги прекина дипломатските односи со Иран обвинувајќи ја...