таг: загрозени

Над 40 000 луѓе загрозени од поплави по уривањето на браната...

0
Повеќе од 40 000 луѓе се загрозени од поплави од двете...

Повеќе од седум милиони деца се загрозени во Турција и Сирија...

0
Повеќе од седум милиони деца се загрозени по разорните земјотреси што ги погодија Турција и...