таг: Заедниците

(ВИДЕО) Поплави во Австралија: Три држави издадоа наредби за евакуација

0
Заедниците во три австралиски држави добија наредба да се евакуираат по обилните дождови кои предизвикаа големи поплави. Во тие делови...