fbpx

таг: Working

Научниците со прецизни насоки: Како да се спречи ширење на корона...

0
Група германски научници (German Working Committee on Particulate Matter) во која се вклучени физичари, хемичари, инженери, биолози, метеоролози и лекари од три научни...