таг: воздушниот

Запреа камионите со помош во северниот дел на Газа од смртоносниот...

0
По воздушниот напад во кој загинаа седум хуманитарни работници, ниту еден од малкуте камиони со помош не пристапува во северниот дел од Газа,...

Трудо: Руските ракетни напади потсетуваат на важноста на понатамошната поддршка на...

0
Канада го осуди воздушниот напад на Русија врз  Украина и ја нагласи важноста за понатамошна поддршка за одбрамбените капацитети на Украина. За...

Нигер го затвори воздушниот простор поради „закана од интервенција“

0
Воените власти на Нигер објавија дека го затвориле воздушниот простор на...

Аеродромите во Шпанија се затворени, делови од кинеска ракета неконтролирано паѓаат...

0
Неколку аеродроми во Шпанија го затворија воздушниот простор поради неконтролирано паѓање на делови од кинеска...