fbpx

таг: тврдам

Д-р Митрев: Секој пациент во нашата клиника беше третиран согласно состојбата...

0
„Одговорно тврдам дека секој еден пациент во ковид центарот на нашата клиника беше третиран согласно состојбата и пропишаните индикациски подрачја за примена...