fbpx

таг: Тулунаи

Не можев да си ја голтам плунката, да пијам или да...

0
Харун Тулунаи, 35-годишен хуманитарен работник, бил изолиран сам во болничка соба за време на застрашувачкиот период на неизвесност за него. Жителот на...