таг: „Трикафта“

„Трикафта“ – лекот за болните од цистична фиброза стигнал во Македонија

0
„Трикафта“, лекот за болните од цистична фиброза е стигнат во државава, потврди за МИА претседателот на Асоцијацијата, Фики Гаспар. Гаспар за МИА...

За магичното дејство на таблетките Трикафта со полн здив раскажува Ана...

0
Дали е навистина магичен лекот „Трикафта“, што Благојче од Битола не успеа да го дочека од државата? Дали навистина им го менува животот...