таг: „TikTok“

„ТikTok“ најпосетуван интернет домејн во светот во 2021

0
Во 2021 година, сервисот TikTok за размена на кратки видеа стана најпосетуваниот интернет домен во светот, пред минатогодишниот лидер Гугл, кој е дел...

Вирален хит: Девојка стави мобилниот телефон во микробранова печка и ја...

0
Корисничка на социјалната мрежа „TikTok“ под псевдонимот „ELLAB.2“ стана вирален хит заради „експериментот“ со мобилниот телефон што го стави во микробранова...