fbpx

таг: телесен

Инвалид од Делчево казнет зашто паркирал на место за инвалиди пред...

0
Лице со телесен инвалидитет од Делчево и покрај уредно платен билет за паркинг пред клиника во Скопје, добил блокатор на возилото и...